Reisvaccinatie

Wij zijn aangesloten bij Travel Doctor. Dit betekent dat u bij onze praktijk terecht kunt voor alle benodigde vaccinaties en/of advies over uw specifieke reisbestemming. De benodigde vaccinaties verschillen per land en per persoon.

Het is verstandig om minimaal 6 tot 8 weken vóór vertrek het formulier per persoon in te vullen. De assistente neemt dan binnen 2 weken contact met u op voor het maken van een afspraak. Afspraken voor reisadvies en reisvaccinaties worden gemaakt binnen onze openingstijden. Als u vaccinaties nodig heeft, kunnen deze meestal meteen gegeven worden. 

Het Travel Team

Drs. D.J. van Doorninck is onze Travel Doctor. Hij wordt bijgestaan door Travel assistentes Mirelle en Lianne. 

Hoe werkt het?

Wij verzoeken u vriendelijk om het reisanamneseformulier per persoon in te vullen via de website van Travel Doctor. 

Klik hier voor het formulier

Medicijnen

Neemt u medicijnen mee op reis, kijk dan op onderstaande website:

hetcak.nl 

Wat zijn de kosten?

Op de website van Travel Doctor kunt u informatie vinden over de tarieven.

Consultkosten betaal je per persoon. De consultkosten betreffen o.a. het uitzoeken van de reis, de duur van de afspraak, inzet van medisch personeel, dossier opbouw, advisering en de administratie.
Daarnaast betaal je per vaccinatie, het uitschrijven van een recept (tabletten worden door een apotheek in rekening gebracht) en een vaccinatiepaspoort.

Houdt u er rekening mee dat de kosten van het consult en de vaccinaties meteen voldaan moeten worden. Dit kan alleen via PIN betaling.